Fotograaf

De fotograaf

Mijn verhaal

“To me, photography is an art of observation. It’s about finding something interesting in an ordinary place… I’ve found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.” - Elliott Erwitt

Welkom op mijn website

Mijn naam is Iris van Heusden en ik ben een fotograaf met een passie voor het creëren van Fine art foto’s. 

In mijn werk ben ik op zoek naar het vastleggen van de emotie achter het voorwerp of persoon. Elke foto vertelt z’n eigen verhaal dat wordt bevroren in de tijd zodat het nog lang daarna voortleeft als dierbare herinnering.

Mijn creativiteit en passie zijn aangeboren. Ik had een opa die schilderde en een overgrootvader die Mondriaan een tijd lang onderdak verschaft heeft in een tijd dat die amper geld genoeg had om een penseel en pallet te kopen. Ook mijn moeder is creatief op allerlei vlakken en ik vind het een mooie gedachte dat ik die ‘familie traditie’ op mijn bescheiden manier voort mag dragen.

Creativiteit, Empathie en Fantasie

Ik ontwikkel me als fotograaf op een organische manier. Ik maak wat ik mooi vind en de stijl en de kwaliteit van de foto’s groeien mee met de ontwikkeling die ik als fotograaf en als mens doormaak. Ik ga uit van mijn eigen creativiteit, mijn empathie en mijn fantasie. Wat daaruit voortvloeit is wat mij, en mijn werk uniek maakt.

Inspiratie
Opleidingen

Creatieve fotografie

Met respect gemaakt
If you are interested in using, or buying my images please contact me and we will work something out.
error: Content is protected !