Home2

Herinneringen voor het leven,
Herinneringen aan het leven

Fotograaf gespecialiseerd in Fine art portretfotografie, Stillevens en Herinneringsfotografie.

Moederdag Vaderdag

Verras je moeder, je vader, of je partner met een gaaf portret van je kind(eren) of geef moeder haar moment in de schijnwerpers voor wat welverdiende rust en aandacht.
actie

Welkom op mijn website! Mijn naam is Iris van Heusden. Als fotograaf heb ik een aantal specialisaties en hoewel de accenten met de tijd en de jaargetijden verschuiven, blijft de rode draad door mijn werk het vastleggen van gevoel en emoties. Ik geloof niet dat mijn stijl zich makkelijk laat labelen maar ik heb een voorliefde voor composities en belichting die doen denken aan de werken van de oude meesters.

Voor mij is fotografie veel meer dan het maken van foto’s. Ik haal mijn passie en energie uit het gehele creatieve proces. Fine art portretten en stillevens beginnen altijd met een idee en het vinden van de juiste attributen en kleding, of het creëren van de bloemstukken voor stillevens. Ik geef graag mijn fantasie de vrij loop en dat vraagt tijd, zorg en aandacht zodat ik bij de fotoshoot beslagen ten ijs kom. Als de foto’s gemaakt zijn en de digitale bestanden op mijn computer staan begint de laatste fase van het creatieve proces, het bewerken van de foto’s. Dat is het moment dat een foto in een stukje kunst verandert. Het moment waarop een portret verandert in Fine art.

Naast portretfotografie en Fine art portretten maak ik ook stillevens, vaak met bloemstukken die ik zelf ontwerp en schik. Een speciaal onderdeel van het maken van stillevens dat me na aan het hart ligt is herinnering fotografie. Daarmee vereeuwig ik een voorwerp of gevoel dat herinnert aan een dierbare die is overleden. Een blijvende, krachtige en respectvolle manier om niet te vergeten.

Veel plezier met het bladeren door de portfolio’s. Als u interesse heeft om mijn werk te kopen, of samen met mij nieuwe kunst wilt creëren, hoor ik graag van u.

Fotoshoots kunnen VEILIG plaatsvinden

Met uitzondering van meerdere volwassenen die niet uit één huishouden komen, kan een fotoshoot prima,veilig en in een ontspannen sfeer plaatsvinden. Zie mijn Corona protocol voor details.

Fine art - Portretten

Een Fine art portret, geef de fantasie de ruimte.
Een kunstwerk aan de muur, met jezelf of je kind in de hoofdrol.

Portretten

Een portret in Fine art style.
Een kunstwerk aan de muur, met jezelf of je kind in de hoofdrol.

Voorbij de horizon
- herinnering fotografie -

Het schilderij van opa, de parels van ma of de favoriete knuffel van onze kleine. Vastgelegd in de stijl van de oude meesters, of meer hedendaags.
Een dierbare en blijvende herinnering.

Fine-art stillevens

Stillevens met of zonder bloemen en bedacht door mij, of door U. 

Historische pareltjes
- Urbex fotografie -

Vervallen schoonheid en Industriële objecten.

Mijn favoriete foto is de foto die ik morgen ga maken.

If you are interested in using, or buying my images please contact me and we will work something out.
error: Content is protected !