Voorbij de Horizon

Portfolio

Voorbij de horizon

In iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering.

Fine-art foto’s die de herinnering aan een dierbare vastleggen. Sfeervolle stillevens voor aan de muur of als afbeelding op rouwkaarten.  Een persoonlijke herinnering.

Herinneringsfotografie

Ik heb mijn opa door omstandigheden maar heel even mogen leren kennen op een tienerleeftijd waarop hij een sterke indruk op mij achterliet.  Het was een geweldig fijne man en we klikte meteen, maar kort daarna overleed hij.

Jaren later kreeg ik een schilderij van een boeket in vaas dat door hem op 90-jarige leeftijd is geschilderd en dankzij dat werk denk ik nog zeer regelmatig aan hem. Naast het schilderij kreeg ik ook de vaas die hij gebruikt heeft in het schilderij. 

Ik besloot om het schilderij en mijn opa te eren door het vast te leggen in een fine art foto.  Samen met de plaatselijke bloemist ging ik op zoek naar precies die bloemen die mijn opa zoveel jaar geleden uit zijn hof plukte en schikte ik een boeket, in zijn vaas, zoals hij dat deed.

De foto is een eerbetoon aan hem. Een eerbetoon dat ik wel kan delen met mijn familie, want dat schilderij, dat blijft bij mij!

– Carel van Heusden –

geboren Amsterdam 16-jan-1899

Het is mooi, dankbaar en eervol werk om herinneringen te creëerden in een vorm waarin ze gedeeld kunnen worden. 

Stillevens voor aan de muur of als afbeelding op rouwkaarten

Het idee van ‘Voorbij de horizon’ ontstond toen ik me realiseerde dat ik vast niet de enige ben die kracht en troost put uit een voorwerp dat van een dierbare was, of aan hem of haar herinnert. Heb je die wens ook? Stuur me een bericht en laat me weten hoe ik kan helpen.

Voor afbeeldingen op rouwkaarten is snel handelen uiteraard gewenst. Bel me!

If you are interested in using, or buying my images please contact me and we will work something out.
error: Content is protected !